Leren masseren

Het is heel fijn om een goede massage te ontvangen én om er zelf een te geven. Volg deze cursus bijvoorbeeld met je partner, vriend(in), moeder of dochter. Iedereen kan leren masseren! Tijdens de workshop leer je de technieken en ga je direct zelf aan de slag. Bekijk de verschillende workshops. Het bijzondere aan deze workshop is dat het een workshop is voor 2 personen!

Misschien herken je dat je snel moe wordt in je handen of armen tijdens het geven van een massage. Of dat na een tijdje jouw eigen houding pijnlijk wordt. Tijdens deze 3 uur durende workshop gaan we ook aan de slag met vragen en krijgen jullie alle ruimte om technieken te oefenen. Samen maken we er een mooie workshop van en een bijzondere ervaring.
Zacht matje 
De massage wordt op een zacht matje op de grond gegeven. Zo hoef je geen dure massage tafel te kopen en kun je overal een geschikte plek maken om een massage te geven.

Workshop
Kosten van de workshop zijn € 89,- per persoon.
De workshop duurt 3 uur inclusief koffie of thee met iets lekkers.

Tijd en datum op afspraak. Inclusief handleiding en een flesje olie. Je kunt voor deze workshop ook een cadeaubon kopen en aan iemand schenken!
Chat openen
Hallo, kan ik je helpen?
Stuur me een bericht om een afspraak te maken, of stel je vraag.